Fandt vejen til sin kvindes hjerte: Mand frier med populær løbe-app

En bruger af løbe-app’en Endomondo, Gary, er så glad for sin cykel. Men han er endnu gladere for sin kæreste Lorinda. Så hvorfor egentlig ikke kombinere de to ting, tænkte han?

Gary kontaktede selv Endomondo og fortalte, at de uvidende havde hjulpet ham med at fri til sin elskede kæreste. Han var simpelthen hoppet i sadlen og tegnet ordene “will you marry me?” (vil du gifte dig med mig, red.) på kortet.

LÆS OGSÅ: Kvindelig løber tegner dillere med løbe-app

Endomondo spurgte Gary, hvordan han kom på det alternative frieri.

- Jeg fik idéen fra en tv-reklame, hvor et cykelbud tegnede et stort hjerte til sin kæreste. Jeg kan ikke huske detaljerne, men det fik mig til at tænke på, at man faktisk kan skrive en besked med Endomondo, siger Gary.

Cyklisten ville gerne fri til sin kæreste på hendes fødselsdag, og det gav ham et par duger til at lede efter den perfekte rute i nabolaget til at stille Lorinda det store spørgsmål. Først havde han overvejet at løbe ruten, men han skulle møde kæresten på hendes fødselsdag, og havde ikke lyst til at dukke sveddryppende op efter en fire timer lang løbetur.

LÆS OGSÅ: De mærkeligste ting, læger har måttet forklare patienter

På den store dag indrømmede Gary over for Lorinda, at han havde taget fri fra sit arbejde for at tage på en cykeltur uden hende. Han viste hende kortet med cykelruten, og det tog hende kun et par sekunder at tyde beskeden.

- Selvfølgelig, kom svaret prompte fra Lorinda.

Senere sprang hun selv på sadlen og forevigede sit svar i de lokale gader: “Of course!
 

 

Dagens Gossip