Fanget på TV: Her går vejvred kvinde amok på en anden kvindelig bilist

En ung kvinde blev uvidende fanget på et overvågningskamera, da hun overfaldt en 44-årig bilist midt på gaden.

Det skriver Mail Online.

LÆS OGSÅ: Kvindes trafik-raseri går viralt: ‘Jeg fucker dig op’

Videoen viser, hvordan kvinden, som menes at være i 20’erne, stormer hen til sit 44-årige offer, hiver hende rundt i håret og smider hende ned på fortovet, mens frugt og grøntsager fra fortovsbutikken vælter rundt.

Flere vidner så til, mens den vrede kvinde skreg den anden ind i hovedet og hev hende tilbage på benene - kun for at kyle hende tilbage ned på fortovet.

Det er senere kommet frem, at den unge kvinde var blevet meget vred, da den 44-årige kvinde bad hende flytte sin bil, en VW Touran, som holdt parkeret midt på vejen og blokerede for andre køretøjer.

LÆS OGSÅ: Politiet stopper Danmarks mest umedgørlige kørelærer: Han nægter alt og stiller spørgsmål ved alt

Voldskvinden sad angiveligt på passagersædet, mens hendes kæreste var gået ind i en butik. Hun skreg ukvemsord efter den 44-årige kvinde, der klagede over, at hun ikke kunne komme forbi. Den 44-årige kørte en anden vej for at undgå yderligere konflikter - men det var tydeligvis ikke godt nok for den vrede kvinde, som sprang ud af bilen og overfaldt hende, da hun kort efter var på vej ind i en butik.

Den 44-årige kvinde har muligvis mistet bevidstheden kort, under selve overfaldet. Men hun slap heldigvis derfra med et par hudafskrabninger og en bule i hovedet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip