Fanget på TV: Her går vejvred kvinde amok på en anden kvindelig bilist

En ung kvinde blev uvidende fanget på et overvågningskamera, da hun overfaldt en 44-årig bilist midt på gaden.

Det skriver Mail Online.

LÆS OGSÅ: Kvindes trafik-raseri går viralt: ‘Jeg fucker dig op’

Videoen viser, hvordan kvinden, som menes at være i 20’erne, stormer hen til sit 44-årige offer, hiver hende rundt i håret og smider hende ned på fortovet, mens frugt og grøntsager fra fortovsbutikken vælter rundt.

Flere vidner så til, mens den vrede kvinde skreg den anden ind i hovedet og hev hende tilbage på benene - kun for at kyle hende tilbage ned på fortovet.

Det er senere kommet frem, at den unge kvinde var blevet meget vred, da den 44-årige kvinde bad hende flytte sin bil, en VW Touran, som holdt parkeret midt på vejen og blokerede for andre køretøjer.

LÆS OGSÅ: Politiet stopper Danmarks mest umedgørlige kørelærer: Han nægter alt og stiller spørgsmål ved alt

Voldskvinden sad angiveligt på passagersædet, mens hendes kæreste var gået ind i en butik. Hun skreg ukvemsord efter den 44-årige kvinde, der klagede over, at hun ikke kunne komme forbi. Den 44-årige kørte en anden vej for at undgå yderligere konflikter - men det var tydeligvis ikke godt nok for den vrede kvinde, som sprang ud af bilen og overfaldt hende, da hun kort efter var på vej ind i en butik.

Den 44-årige kvinde har muligvis mistet bevidstheden kort, under selve overfaldet. Men hun slap heldigvis derfra med et par hudafskrabninger og en bule i hovedet.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip