Fans går amok: På én uge har Britney Spears delt 11 nøgenbilleder

Skrevet af Mathias Madsen

105 uger siden

|

10/05/2022
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En af verdens største popikoner har på det seneste mildest talt ikke holdt sig tilbage, når det kommer til at vise sin krop frem.

Dagens topnyheder

Det er ikke noget nyt, at Britney Spears kan finde på at vise hud til sine mere end 40 millioner følgere på Instagram (@britneyspears). 

Det er dog usædvanligt, at hun deler så mange intime billeder, som hun har delt den seneste uge.

På kun fire dage har verdensstjernen lavet fire forskellige opslag, som tilsammen indeholder 11 nøgenbilleder, som overlader meget lidt til fantasien - 10 af dem er delt inden for de sidste 24 timer.

Det første billede blev delt for fire dage siden og har i skrivende stund fået 1,4 millioner 'likes'.

Foto: Instagram

På billedet ses en fuldstændig nøgen Britney, som poserer med røven, som kun er dækket af en blå diamant. I hænderne bærer hun sin hund, Sawyer, som dækker for hendes bryster. 

Billedet blev taget godt imod af sangerens mange fans, og måske derfor valgte hun få dage efter at lave endnu et opslag, hvor hun delte hele seks nøgenbilleder, hvor man kan se HELE popstjernens krop.

Foto: Instagram

De seks billeder er angiveligt taget inden, at popstjernen blev gravid. Der står således følgende i beskrivelsen: "Fotos fra sidste gang jeg var i Mexico, FØR der var en baby inden i mig... Hvorfor dælen ser jeg 10 år yngre ud på ferie?"

Foto: Instagram

Opslaget har på mindre end et døgn fået én million 'likes', og i de følgende timer lavede verdensstjernen to lignende opslag med henholdsvis tre og ét nøgenbilled(er).

Foto: Instagram

De to nyeste opslag har begge fået omkring 500.000 'likes' og samtlige opslag er druknet i positive kommentarer fra sangerens mange fans, som hylder hende og hendes krop og opfordrer hende til at gøre, "lige hvad hun vil."