Fantastisk reaktion: Lille dreng hører sine forældres stemmer for første gang

Hvordan ville du reagere, hvis du for første gang i dit liv kunne høre stemmer - ikke mindst dine forældres stemmer?

Det spørgsmål får et australsk forældrepar svar på, da deres syv uger gamle søn, Lachlan, som er født med en svær hørenedsættelse, får hjælp af moderne teknologi. Det skriver Daily Mail.

Den døve Lachlan har aldrig hørt sine forældres stemmer eller andre lyde.

Læs også: Tag testen: Hvor meget minder du om din mor?

Hans forældre, Michelle og Toby Lever, er også meget spændte på det store øjeblik, da lægen sætter høreapparatet til, og Lachlan kan høre. Forældrene har filmet oplevelsen.

Den første reaktion fra lille Lachlan er gråd, men forældrenes stemmer, der siger "hej", får ham på andre tanker. Og så bliver han så forundret over stemmerne, at han slår et stort smil op. Michelel og Toby er tydeligt rørt over den utrolige situation.

Læs også: Så mange penge koster dit barn det første år

- Da de tændte for høreapparatet, og Lachlan smilede og hans ansigt lyste op, var det den mest magiske ting, jeg nogensinde har set i mit liv, fortæller Michelle Lever til Daily Mail og tilføjer:

- Jeg har aldrig nogensinde været mere lykkelig i mit liv.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Videoen med den smilende charmetrold er gået viralt, og på to dage har over en million set det rørende klip, som har fået stribevis af likes. Den varme modtagelse af videoen vækker glæde jos Lachlans mor.

- Jeg er så lykkelig over, at vi kan dele dette magiske øjeblik med verden. Jeg håber, at det kan give andre familier i lignende situationer et håb om, at det nok skal gå, siger moren Michelle Lever til Daily Mail.

Se videoen her: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip