Far banker mand bevidstløs: Fandt ham i gang med at voldtage søn

- Send en ambulance. Han får brug for én.

Sådan lød det i telefonrøret, da en 35-årig far fra Florida ringede til alarmcentralen.

Faderen havde opdaget, at en 18-årig mand var i gang med at forgribe sig på hans søn, og så reagerede han, som de fleste fædre ville gøre. Det skriver The Blaze.

Alarmcentralens vagthavende spurgte faderen, om han havde brugt nogle våben, hvortil faderen køligt svarede:

- Kun min fod og mine knytnæver.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den 35-årige anbefalede den vagthavende, at de sendte nogle læger med, når de kom for at hente ham.

- Jeg stillede ham ingen spørgsmål, sir. Han opfører sig pænt, for han ligger bevidstløs på gulvet og venter på jer. Jeg har bedøvet ham i stuen. Han stod op med bukserne nede om anklerne, så ord var overflødige, fortalte faderen.

- Jeg gjorde, hvad jeg havde ret til - bortset fra at jeg ikke slog ham ihjel, konkluderede han.

Da politiet ankom til gerningsstedet omkring klokken 1 natten til fredag, fandt de den 18-årige Raymond Frolander liggende i en blodpøl på gulvet. Ifølge Daytona Beach News-Journal blødte han en del fra sin mund.

Den 18-årige var familiens nabo og var en nær ven af familien. Overgrebet skete, da den Frolander spillede computerspil med den 11-årige og nogle venner. Frolander bad den 11-årige om at sætte sig op på hans skød, før han tog ham med ind i et andet rum. Her forgreb Frolander sig på den 11-årige dreng, hvilket ifølge barnets udsagn til politiet havde stået på, siden drengen var otte år gammel.

Læs også: Ægtemand skal på sit livs vigtigste date - men det er ikke med sin kone

Men så opdagede drengens far overgrebet.

Politichef fra Daytona Beach, Mike Chitwood, fortalte Daytona Beach News-Journal, at den 35-årige far ikke bliver sigtet for en forbrydelse.

- Han opførte sig som en far. Jeg kan ikke se nogen grund til, at vi skulle sigte ham for noget, sagde Chitwood til hjemmesiden.

Frolander, der nu er fængslet i Volusia County Jail, er blevet sigtet for seksuelle overgreb på mindreårige, og han har ingen mulighed for kaution. 

 

Dagens Gossip