Far begynder med at ydmyge sin søn - men så sender han et budskab til andre forældre

En fars besked til andre forældre er gået viralt på sociale medier.

Den 26-årige Arsenio Mcleod får både stor ros og hårde ord med på vejen. Han lagde forleden en video på Facebook, som siden er blevet set af næsten seks millioner.

I den begynder han med at skælde sin søn ud og sige, at han som straf for at have opført sig dårligt i skolen vil klippe ham skaldet. Men han stopper lige før, den elektriske barbermaskine rammer lokkerne. Sønnen er med på legen.

- Jeg klipper ikke dit hår, søn. Løb ind og leg, siger han.

Sønnen går ind i huset. Faderen sætter sig på stolen og kommer med sit budskab.

- Jeg ville aldrig i mit liv ydmyge mit eget barn på et socialt medie. Jeg har set mange forældre gøre det. Det får mig faktisk til at græde. Ydmygelse kan føre til selvmord og depression. Jeg er 26 og ved bedre. Helt ærligt, siger Arsenio Mcleod.

Videoen kommer i kølvandet på sagen om en mand, der ydmygede sin 13-årige datter, som senere begik selvmord.

- De folk, der bliver sure over denne video er dem, der sikkert allerede har ydmyget deres barn. Man kan ikke disciplinere børn i deres rum. Det tager noget fra dem. Hvis mine sønner opfører sig dumt, får de ikke lov til at lege en dag. Jeg siger til dem ‘Du må læse en bog i dag, du må ikke se tv.’. Det er det. Vi lever i et samfund nu, hvor folk vil gøre opmærksom på, hvordan de disciplinerer deres barn. Hvad der sker hjemme, skal blive hjemme, mener han.

Videoen er blevet delt 140.000 gange på Facebook. Mange roser ham for opråbet.

- Det er sand kærlighed. Gør aldrig det mod børn, kommenterer en bruger.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip