Far efterlod baby i sjællandsk skov: Årsagen vil komme bag på dig

En nordsjællandsk far skal nok ikke fortælle konen, hvad der skete i går eftermiddags, da han havde ansvaret for deres barn.

Kl. 17.33 blev Nordsjællands Politi ringet op af en bekymret borger, der under en gåtur i en skov i Allerød havde fundet en barnevogn med et lille barn uden nogen voksne i nærheden. Barnevognen stod ca. 300 meter inde i skoven ved Møllebakkevej i Allerød, og babyen lå og sov.

Læs også: Karina må ikke komme i Fakta mere: - Det var en rystende oplevelse

Det oplyser vagtchef, Anders Schött, ved Nordsjællands Politi til Dagens.dk.

Politiet rykkede ud med hundepatrulje, fordi man frygtede, at den person, der havde taget barnevognen med i skoven, kunne være kommet til skade eller være forsvundet.

Læs også: Mor så sin søn drukne - uden at vide det

- Kort efter patruljen kom, dukkede en kondiløber op ved barnevognen. Det var faren til det sovende barn, der under sin løbetræning kom for at tjekke til barnet, forklarer vagtchefen til Dagens.dk.

Politiet ved ikke, hvor længe barnet havde stået alene eller af hvor mange omgange, men faren med de røde ører forklarede, at han jævnligt kom for at tjekke til barnet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Faren fik en skideballe af politiet og fik at vide, at det ikke er skide smart at efterlade sit barn i skoven, forklarer vagtchefen til Dagens.dk   

Den løbeglade far har for så vidt ikke overtrådt loven, så han slap med en kraftig formaning af politiet. 

 

Dagens Gossip