Far kørte 15 måneder gammel søn ned: Skylden vil følge mig for evigt

Jamie Ellison var i chok, da han blev ringet op og fik at vide, at hans 15 måneder gamle søn lå stærkt medtaget i vejkanten, efter han var blevet ramt af en flugtbilist.

Men faderen fik et endnu større chok, da det viste sig, at han selv var den bilist.

- Skylden vil følge mig for evigt, siger britiske Jamie Ellison til Daily Mirror.

Det var forbipasserende, der opdagede den 15 måneder gamle forslåede dreng i forældrenes indkørsel og slog alarm til politiet, der efterforskede sagen i den tro, at han var blevet ramt af en flugtbilist.

Læs også: Far til cyklist, der påkørte 3-årig og stak af: ‘Hans liv er ødelagt’

Først da de fik fingrene i overvågningsbilleder fra området, gik det op for dem, at drengens far selv havde ramt sin søn og var kørt videre.

Ifølge Jamie Ellison var det et uheld, og han er fuldstændig knust. Han var på vej til skole med sine to døtre i bilen, da det skete.

- Ja, det var mig. Jeg så ham ikke og mærkede ikke noget bump. Heller ikke mine to døtre i bilen hverken så eller hørte ham, så forestil jer, hvordan jeg har de over at høre, at jeg uheldigvis kørte min egen søn ned. Tænk over det, skrev han efterfølgende på Facebook, hvor han også kunne berolige bekymrede sjæle:

- Den lille fyr er ved at komme sig, og han er lille nok til at glemme denne dag. Den vil aldrig blive slettet fra min hukommelse. Så vær sød at forstå, at dette va et uheld. Jeg vil ikke have, at nogen siger grimme ting om mig eller min familie. Vi er gode hårdtarbejdende forældre og prøver at gøre vores bedste efter denne frygtelige tragedie. Ingen er mere kede af det end jeg, når jeg kigger på min søns sår og blå mærker, siger han.

Læs også: ‘Vi beklager forsinkelsen - der var nogen som ikke orkede at leve længere’

- Jeg tænker konstant: ‘Hvad nu hvis…?’

Drengens skader var ikke livstruende, og han er nu ved at komme sig i familiens hjem.

Faderen slipper for tiltale.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip