Far og datter får barn sammen - nu kæmper de mod myndighederne

En 36-årig far og hans 18-årige datter kæmper med socialmyndighederne i Spanien for at få forældremyndighed over deres fælles barn.

Den lille datters far/morfar og mor fra den spanske ø Mallorca mener, de bliver straffet for deres usædvanlige parforhold. Det skriver The Telegraph

Myndighederne har ifølge forældrene fjernet barnet af moralske grunde, selvom incest er lovligt i Spanien.

- De siger, at dette forhold ikke er godt for barnet. De siger til os, at det er amoralsk, og vi har gjort noget forkert, selvom de på papir siger, noget andet er galt, fordi de ikke juridisk kan tage pigen væk, fordi det er et amoralsk forhold, siger faderen til den nyfødte pige.

Myndighederne på Mallorca har nægtet parret at tage deres barn med hjem fra hospitalet angiveligt af frygt for barnets velvære.

Det er faderens ekskone - der er moderen til hans datter, som han nu har fået barnet med - der har fremsat en anklage om seksuelle overgreb mod ham. Anklagen går både på, at han har forgrebet sig på sin datter og fire yngre børn, han har sammen med ekskonen.

Datteren var 17 år, da hun blev gravid med sin fars barn. Dermed var hun over den seksuelle myndighedsalder i Spanien, som er 16 år.

- Min ekskone er jaloux og kan ikke forstå forholdet. Derfor prøver hun at ødelægge det, siger den 36-årige far.

Han siger, at forholdet til datteren begyndte som alle andre forhold. Med flirten og tillid.

Læs også: Hun blev født uden anus - nu stiller 14-årig pige et vigtigt spørgsmål

- Og alt gik fint, indtil folk fandt ud af det, tilføjer han.

Portugal og Spanien er de eneste lande i Europa, hvor incest ikke er forbudt ved lov. Et par med samme, direkte blodlinje har dog ikke lov til at gifte sig.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip