Far-Silas: Baby skal hedde noget spiseligt

Blot få minutter efter andet program af dette års Vild med dans blev fløjtet af, fik danserne og ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark en opringning.

Parret med de trætte danseben skulle skynde sig på hospitalet. En baby var nemlig på vej, og morgenen efter blev de to forældre til en lille pige.

To uger gammel er det store spørgsmål nu, hvad dansernes guldklump mon skal hedde?

- Hun bliver kaldt baby M, fordi hendes navn starter med M. Vi skal lige have sendt nogle papirer ind og tjekket, at hun godt må hedde det, vi har i tankerne, før vi vil sige det offentligt, siger Silas Holst.

Mange har dog tilsyneladende allerede fundet navnebogen frem og slået op under M. I hvert fald kan den nybagte far hurtigt afvise et par forslag.

- Det er ikke Marmelade, kan jeg afsløre. Der er mange, der gætter på Mynte. Det er også et flot navn, men heller ikke det rigtige, siger far-Silas hemmelighedsfuldt.

Én ledetråd vil den stolte far dog gerne give. Navnet er ud over forbogstavet nemlig lidt i familie med Marmelade og Mynte.

- På en måde er det noget spiseligt, hun skal hedde. Det er dog ikke så spiseligt som mynte, siger Silas Holst, der også kan afsløre, at datteren ikke skal døbes, men navngives til en stor fest.

Ingen præster skal derfor grue for at læse det lange navn op, som babyen skal have. Ud over det spiselige fornavn og måske et mellemnavn, skal barnet nemlig også have alle tre forældres efternavne: Nymark, Holst og moren Louises efternavn Manhkop.

Newspaq

 

Dagens Gossip