Far til afdød stjerne fortryder skænderier

Skrevet af admin

01/12/2014
Den afdøde sangerinde Amy Winehouse misbrugte både narkotika og alkohol i stor stil, og det havde hendes far, Mitch, svært ved at acceptere. Derfor skændtes de to ofte, og det er noget, faren fortryder nu.Det skriver Daily Star.- Jeg råbte og skreg af hende. Det var sådan, jeg prøvede at håndtere hendes problemer. Og det var klart ikke en særlig smart måde at gøre tingene på, siger han.Sangerindens langvarige alkoholmisbrug endte med at være det, som tog livet af hende. Og selv om hendes far var rasende over hendes misbrugsproblemer, fyldte og fylder hendes død meget i hans liv.- Hver dag tænker jeg på hende. Alt, som min kone og jeg gør, gør vi for hendes skyld, forklarer han.En af de ting, Mitch og hans kone Janis gør for at ære deres datters minde, er at udbrede kendskabet til stof- og alkoholmisbrug, ligesom de også samler penge ind til misbrugere og deres familier.I november holdt de således et arrangement, hvor det lykkedes dem at samle næsten 750.000 kroner ind.Newspaq

Mest læste i dag

Den afdøde sangerinde Amy Winehouse misbrugte både narkotika og alkohol i stor stil, og det havde hendes far, Mitch, svært ved at acceptere. Derfor skændtes de to ofte, og det er noget, faren fortryder nu.

Det skriver Daily Star.

- Jeg råbte og skreg af hende. Det var sådan, jeg prøvede at håndtere hendes problemer. Og det var klart ikke en særlig smart måde at gøre tingene på, siger han.

Sangerindens langvarige alkoholmisbrug endte med at være det, som tog livet af hende. Og selv om hendes far var rasende over hendes misbrugsproblemer, fyldte og fylder hendes død meget i hans liv.

- Hver dag tænker jeg på hende. Alt, som min kone og jeg gør, gør vi for hendes skyld, forklarer han.

En af de ting, Mitch og hans kone Janis gør for at ære deres datters minde, er at udbrede kendskabet til stof- og alkoholmisbrug, ligesom de også samler penge ind til misbrugere og deres familier.

I november holdt de således et arrangement, hvor det lykkedes dem at samle næsten 750.000 kroner ind.

Newspaq