Far til cyklist, der påkørte 3-årig og stak af: ‘Hans liv er ødelagt’

23-årige Andrew Holland er ked af hele situationen, hvor treårige Lucie Wilding trådte ud på fortovet foran sit hjem i Blackpool i England.

Her ramte den unge cyklist den lille pige i fuld fart. Hun sad fast i pedalen og blev trukket omtrent tre meter, før pedalen slap taget, skriver Metro.co.uk.

Læs også: Cyklist påkører tre-årig i fuld fart og fortsætter uden at tjekke, om hun er okay

Dagens.dk har tidligere skrevet om episoden, som udspillede sig i sidste uge. Den 23-årige skulle angiveligt være cyklet videre efter den voldsomme episode, men senere selv have meldt sig til politiet

Nu fortæller hans far, George Holland, hvordan hans søn oplevede ulykken.

- Hans liv er ødelagt, siger faderen om om episoden, der især kritiseres, fordi den unge mand angiveligt skulle have råbt skældsord efter den lille piges mor og derefter være cyklet videre.

- Det var åbenbart et ‘hit and run’ (når gerningsmanden forlader ulykken, red.), men det var det ikke, siger han og bakkes op af sin kone Linda:

- Han cyklede ikke væk, han blev kørt væk i en bil. Han har aldrig været i problemer. Han er en stille fyr, og alle der kender ham ville fortælle dig det.

Læs også: Vi beklager forsinkelsen - der var nogen som ikke orkede at leve længere’

Andrew Holland fortæller selv, at han ikke vidste, det var ulovligt at cykle på fortovet, og at han normalt kører på cykelstien eller vejen.

Politiet vil nu kigge på, om han skal tiltales for hasarderet kørsel på cykel.

- Lucie er heldig at hun slap af sted med hudafskrabninger og blå mærker. Det kunne være gået langt værre, siger Joanna Mills fra Lancashire Politi.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip