Far til fem var træt af, at hans børn altid var for sent på den - så han gjorde dette pinlige

​Seth King fra Utah er en meget træt far til fem børn. 

Han blev sidste år træt af konstant at måtte skrive "undskyld"-sedler til børnenes lærere, fordi de fem børn evigt og altid kommer for sent. 

- Jeg blev træt af at skrive den samme beklagelse hver gang, og det kom til et punkt, hvor jeg også gerne ville have børnene til at forstå, at de bør føle skam over at komme for sent og sætte deres skole i anden række, siger Seth King til Today

I stedet for at skælde ud og få mavesår, begyndte han at lave en vittighed ud af hver situation. Han skrev i stedet pinlige, hele og halve sandheder om, hvad der var skyld i, at barnet kom for sent - og det bliver ofte tåkrummende at aflevere sedlerne, må børnene sande. 

Læs også: Far er pinlig til bryllup - men så sætter rapkæftet pige ham på plads med genialt svar

En af sedlerne lyder:

- Undskyld, at Isabella kommer for sent. Hun var sent ude med sine veganske venner. De har det med at gå fra supermarked til supermarked, klædt ud som kalkuner. De går hen til afdelingen med frossent fjerkræ og sætter sig i en cirkel og trommer, hvor de synger ”What if God was one of us”, indtil vagterne kommer og smider dem væk. Isabeller er ”ven med kalkunerne” på denne tid af året. 

For Seth var noterne daglig kost, og derfor har han lavet en hel Instagram-konto til formålet, hvor han lægger billeder er hver enkelt seddel op. 

En anden seddel lyder således:

- Beklager, at Sophia er sent på den. Denne jul har det sneet så lidt, at hun begyndte at tage problemet i egne hænder. Hun har samlet isterninger fra alle vores naboer. Hun vendte derefter vores græsslåmaskine på hovedet og smed isterningerne mod den i et meget usikkert forsøg på at lave sne. Det var rædselsvækkende, men vi værdsætter hendes innovative ånd og vedholdenhed. 

 

#latenotes

Et billede slået op af Mr. King (@latenotes) den

18. Apr 2015 kl. 10:37 PDT

Du kan se flere sedler på Instagramkontoen "Latenotes".

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip