Far voldtog datter i årevis og gjorde hende gravid: Hun råber ”Jeg elsker dig” efter ham

En far er fængslet for at have misbrugt sin datter, fra hun var 10 år gammel og fire år frem. Afskyelighederne blev afsløret, da pigen blev gravid med faderens barn, ifølge DailyMail.

For at afbryde graviditeten havde faderen opmundret datteren til at fortsætte med at gå til kampsporten kickboxing, i håbet om at det ville føre til en abort. Det skete ikke, og da datteren blev konfronteret af myndigheder, der forlangte at vide, hvem faderen til barnet var, løj hun.

Da en tvungen faderskabstest viste resultatet, stak far og datter af sammen. De blev dog fanget af politiet.

Læs også: Han fik et barn med sin egen mor: Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker

”Jeg elsker dig”
Da dommen faldt, og faderen, hvis navn ikke kan røbes på grund af navneforbud, blev ledt væk, råbte den grådkvalte datter efter ham:

- Jeg elsker dig og savner dig!

Selvom faderen gentagne gange havde forgrebet sig på hende, når han ”var ved siden af sig selv eller vred”, følte datteren sig altså stadig i et tæt forhold til sin misbruger.

Hun udtalte selv i retten:

- Misbruget har afsporet mit liv og ødelagt en normal barndom og teenageårene for mig, som alle ellers fortjener at have. Jeg frygtede konsekvenserne, fordi jeg elsker min far, sagde hun og fortsatte:

- Jeg ved, hvad han gjorde var forkert, men jeg voksede op med en far ved min side. Jeg ville bare have, han fik hjælp og fik det bedre, men desværre skete det aldrig, og nu er det kommet til det her. Det er endt med, at jeg skal have et barn med min far, og han skal i fængsel, og at mit liv smuldrer, sagde hun ifølge DailyMail.

Læs også: Dortes stedfar fik aldrig sin straf for sexovergreb: Nu kæmper hun for at bryde tabuet

Dommer: Ingen formildende omstændigheder
Dommerne ved Derby Crown Court lod sig ikke formilde af pigens kærlighedserklæring. Faderen har ifølge dommeren ”taget sin datters liv”:

- Børn beder ikke om at blive født. Børn har ret til at forvente alt det bedste fra deres forældres side i forbindelse med pleje og omsorg og kærlighed. Du gav din datter en sølle udgave af det. En variation der passede dig ikke hende.

Dommeren pointerede yderligere, at datteren er dømt til et liv i mørke, og at:

- Hun elsker dig, ligesom alle børn elsker deres forældre, og selvom folk måske synes, det er underligt, så elsker hun dig stadig. Det er det, børn gør, afsluttede domeren, som satte straffen til mindst 15 års fængsel.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip