Faren til 20-årig kvinde er chokeret over hændelse - DSB har ingen kommentar

Skrevet af Elo Christoffersen

23/02/2013

Mest læste i dag

DSB er indtil videre tavse og vil ikke kommentere den hændelse, der i morges kunne have kostet en 20-årig pige fra Odense livet, da hun kom i klemme mellem perronen og toget på Vejle Banegård.

- Det er Sydøstjyllands Politi og havarikommissionen, der leder efterforskningen. Og så længe de ikke er færdige, har vi ingen kommentar, lød det fra pressevagten hos DSB, da dagens.dk ringede for at få en kommentar.

Kvinden stod på toget ved 5.15-tiden, da hun og veninderne skulle med toget til Hedensted. Da hendes veninder tøvede med at komme på toget, gik kvinden ud af toget igen. Og her klappede døren i.

- Først sad min datters hånd fast. Den fik hun fri, men så sad jakken fast i døren. Hun løb først ved siden af toget, men pludseligt kunne hun ikke følge med, siger den 20-årige kvindes far, Jørgen Nielsen fra Hovedgård ved Hedensted, til dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og få det hele med hver dag

En veninde var inde i toget og trak i togets nødbremse, men der skete ikke noget. Den 20-årige kvinde blev slæbt med toget helt ud til enden af perronen, hvilket er op mod 500 meter.

Kvindens far, Jørgen Nielsen, er dybt rystet over at toget overhovedet kunne køre, når der er en i klemme i døren.

- Det bør ikke være muligt. Jeg undrer mig over, hvorfor heller ikke var noget togpersonale til stede til at forhindre den slags ulykker, fortæller han til dagens.dk.

Datterens jakke gik i stykker og da jakken slap taget i toget, rullede kvinden til al held væk fra toget, men kom i klemme mellem perronen og toget.

- Vores datter slap heldigvis med en del hudafskrabninger og en ødelagt jakke. Vi hentede hende på sygehuset i morges og nu har hun det fint. Men både hendes veninder og os forældre er meget chokerede over det kunne ske, forklarer Jørgen Nielsen.

Han vil nu tage kontakt til forsikringsselskabet og en advokat, for at finde ud af, hvad der videre skal ske i sagen.