Farlig økserøver efterlyst af politiet

Det er formentlig den 22-årige Michael Nørgaard Sørensen, som står bag en række voldsomme, væbnede røverier begået i Midt- og Vestjylland i løbet af juli, august og september, og nu efterlyser politiet den unge mand, som også tidligere er dømt for røveri.

Michael Nørgaard Sørensen afsonede en dom på fire år og ni måneders fængsel i Statsfængslet Østjylland, men den 26. maj vendte han ikke tilbage til fængslet efter en udgang. Nu mener man, at han står bag fire røverier mod dagligvarebutikker i Herning, Karup, Vildbjerg og Silkeborg. Under røverierne blev personalet i butikkerne truet med en økse. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den efterlyste er 182 cm. høj og almindelig til spinkel af bygning med lyst hår og blå øjne. Politiet fraråder, at man tager kontakt til Michael Nørgaard Sørensen, da han kan være farlig.

I 2011 blev den efterlyste røver, som er opvokset i Silkeborg med også har tilknytning til Herning, dømt for medvirken til hjemmerøveri i Horsens, samt røveriforsøg og brandstiftelse.

Oplysninger om Michael Nørgaard Sørensen kan gives til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114. 

 

Dagens Gossip