Fasandræberne-stjerne lander Hollywood-rolle

Sarah-Sofie Boussnina bliver den næste til at følge efter i succesparaden af danske skuespillere, der debuterer internationalt.

Både Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau, Lars Mikkelsen, Birgitte Hjort Sørensen og Sidse Babett Knudsen har stor succes "over there", og nu indtager "Fasandræberne"-stjernen filmbyen med endnu mere dansk dynamit.

Den 25-årige skuespillerinde har landet en rolle i History Channels serie "Knightfall", skriver magasinet Variety, og Boussnina selv bekræfter nyheden på sin Instagram-profil.

- Drømme går i opfyldelse. Jeg kan ikke fatte, at jeg er en del af dette drømmehold- og projekt. Mere end glad, jubler skuespillerinden.

Serien, der bliver sendt i 10 afsnit, handler om en række tempelriddere i korstogstiden og deres jagt efter den hellige gral, og blandt producerne er ingen ringere end den dobbelte Oscar-nominerede Hollywood-stjerne Jeremy Renner.

Boussnina skal ifølge Deadline spille rollen som Adelina, der som barn bliver reddet af tempelridderne, men som ung kvinde lever som tyv i de parisiske gader.

Ifølge Deadline bliver serien indspillet hen over sommeren, og det er ikke kun professionelt, at det kører for Sarah-Sofie Boussnina. I maj blev hun gift med Julias Moon-sangeren Louis Samson Myhre.

Se Sarah-Sofie Boussninas Instagram-billede her: https://www.instagram.com/p/BGpeeqKOYle/?taken-by=ssboussnina&hl=da

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip