Fattig mor troede hun fik en bøde af politiet - I stedet gjorde betjenten noget helt fantastisk

En betjent fra en politikreds i Michigan fik øje på en bil med en mor og en lille pige inden i. Pigen havde sikkerhedssele på, men sad ikke i et barnesæde, som loven ellers påskriver.

Han bad kvinden, Lexi DeLorenzo, holde ind til siden. Her forklarede hun ham, at hun godt var klar over, at det var vigtigt med et barnesæde. Men hun havde simpelthen ikke penge til at anskaffe sig et sæde til sin lille datter.

Det skriver Fox 17.

LÆS OGSÅ: TV: Her bliver pige overfaldet i metroen - se medpassagerens geniale redningsaktion

Betjenten, Ben Hall, bad kvinden holde ind ved det nærmeste Walmart-supermarked. Men i stedet for at give den økonomisk trængte mor en bøde for forseelsen, gik betjenten noget mere konstruktivt til værks: Han købte et barnesæde til hende.

Lexi DeLorenzo, den overraskede, fattige mor, beskrev efterfølgende sin taknemmelighed over for Ben Hall på sin Facebook-side. Her forklarede hun detaljeret om sin økonomiske kamp, som for nylig kostede hende både bil og barnesæder.

LÆS OGSÅ: Ægtepar giver svimlende højt beløb i drikkepenge efter dårlig service på restaurant

- (Ben Hall) er en fantastisk mand. Jeg vil aldrig glemme den venlighed og medfølelse, du viste mig. Du viste også både mig og min datter, at der er folk derude, som ikke er ligeglade, skriver Lexi DeLorenzo på Facebook.

Også Ben Halls kolleger har efterfølgende rost ham for den flotte gestus. I et opslag på Facebook giver de ham et “særligt skulderklap”:

- Godt gået, betjent Hall, skriver de blandt andet.
 

 

Dagens Gossip