FC København siger farvel til irer og islænding

06/06/2015 23:33

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC København er i fuld gang med at bygge en trup op til den kommende sæson.

Klubben hentede for få dage siden Peter Ankersen. Nu ryger nogle spillere den anden vej - ud af den københavnske trup.

På sin hjemmeside meddeler klubben, at den irske forsvarer Kevin Foley og den islandske angriber Björn Sigurdarson ikke får forlænget deres ophold i FCK.

Foley blev hentet på en halvårlig kontrakt efter et ophold hos engelske Wolverhampton, men fik aldrig rigtig chancen for at gøre sig bemærket.

- Kevin blev hentet ind, fordi der var usikkerhed omkring Christoffer Remmers skade, men han var uheldig at blive skadet i sin læg samtidig med, at Remmer kom tilbage. Den skade har ødelagt hans ophold sportsligt, siger Ståle Solbakken.

Sigurdarson, der blev lejet i Wolverhampton, har derimod gjort en fin figur på det seneste, hvor FCK har været hårdt ramt af skader.

- Omkring Björn, så har han i nogle kampe vist, at han kan spille med på hvilket som helst niveau, ikke mindst på det seneste, hvor han var en afgørende faktor for, at vi vandt pokaltitlen blandt andet.

- Desværre har han haft problemer med sin ryg, og da han nu står foran en operation, så har vi valgt ikke at udnytte vores købsoption, siger Solbakken.

Også 23-årige Lasse Lindbjerg stopper i FCK ved sit kontraktudløb denne sommer.

FCK spiller sin sidste kamp i sæsonen hjemme mod Hobro søndag.

/ritzau/