FC København skal møde walisere i Europa League

FC København skal en tur til Wales i anden runde i kvalifikationen til Europa League.

Torsdag aften vandt walisiske Newtown 2-1 på udebane over Valletta fra Malta.

Dermed gentog waliserne resultatet fra sidste uge på hjemmebane i Wales. Og det var kun Newtowns anden sejr i europæisk sammenhæng.

Det betyder, at waliserne kommer på besøg i Telia Parken til anden kvalifikationsrunde til Europa League allerede på torsdag klokken 19.45.

Hvis FCK vil i gruppespillet kræver det en samlet sejr over Newtown og to andre og sværere modstandere senere i kvalifikationen.

I den første kamp mod Newtown har både Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson karantæne, og det betyder, at FCK er hårdt ramt i midterforsvaret.

Derudover har Per Nilsson været ramt af lidt ømhed i baglåret, som holdt svenskeren ude af mandagens træningskamp mod Celje. Men stopperen forventer at være klar.

- Ja, det er jo en lidt usædvanlig situation, hvor både Zanka og Anton har en spilledags karantæne.

- Der venter et tæt program i juli og august. Her gælder det om både at få en god start i Alka Superligaen og komme frem til Europa League-gruppespillet, men jeg synes foreløbig, det ser fint ud, siger Per Nilsson til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip