FC Midtjylland har tanket selvtillid inden Brugge-møde

2-0-sejren på udebane over Randers søndag eftermiddag har givet FC Midtjylland den bedst tænkelige optakt til mødet med Club Brugge i Europa League på torsdag.

Efter to målløse kampe i Alka Superligaen blev det til en sejr i midtugens pokalkamp, og det blev fulgt op med en flot indsats i topkampen på BioNutria Park i Randers.

En god uge for træner Jess Thorup og hans tropper.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi gik ind og styrede kampen mod Randers, som vi gjorde. Det er et svært sted at spille, og vi kan være stolte over vores præstation, siger Jess Thorup og glæder sig over, at man fik tanket lidt ekstra selvtillid.

- Det giver helt sikkert ekstra selvtillid. En god præstation og udesejr, som den imod Randers, giver os helt sikkert tro på, at vi kan tage til Brugge og drille dem lidt også.

Midtjylland har haft et hårdt program med den hjemlige liga, pokalkampe og Europa League, og for Jess Thorup handler det fortsat om at få det hele til at gå op i en højere enhed.

- Vi har været gode til at tage en kamp ad gangen, og vi har sørget for at få økonomiseret med både de fysiske og mentale kræfter, så vi kommer helt sikkert til at stå godt imod Brugge på torsdag, siger Thorup.

Morten "Duncan" Rasmussen er også glad for, at man fik tanket lidt ekstra selvtillid, men han mener ikke, at man på noget tidspunkt har været ramt.

- Det er klart, at vi selvfølgelig tanker en lidt ekstra selvtillid med en sejr i en topkamp, men det er ikke fordi den har manglet på noget tidspunkt, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Selvom der har været lidt svingende præstationer for Midtjylland på det seneste, så mener angriberen, at selvtilliden hele tiden er der, fordi man har præsteret godt over en længere periode.

- Det er jo ikke fordi, at man ryger helt ned på selvtillidskontoen, fordi man taber en enkelt kamp. Vi er forsvarende mestre og har ligget i toppen af dansk fodbold i to år, så der skal mere end et enkelt resultat til at ændre på det, siger han.

- Vi har alle sammen prøvet både op og nedture før, men det er selvfølgelig klart, at en sejr frisk i erindringen betyder noget.

Kampen mellem Club Brugge og FC Midtjylland spilles på torsdag klokken 21.05.

/ritzau/

 

Dagens Gossip