FC Midtjylland henter svensk Arsenal-talent

Den svenske ungdomslandsholdsspiller Kristoffer Olsson skifter London ud med Herning og bytter Arsenal til FC Midtjylland.

Superligaens tophold har natten til tirsdag offentliggjort aftalen med det svenske midtbanetalent, der foreløbig vil være i FC Midtjylland i resten af efteråret.

- Kristoffer er en spiller, som vi har holdt øje med længe, siger FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

- For et år siden så vi ham i en ungdomslandskamp mod Danmark, og allerede dengang forsøgte vi, om vi kunne hente ham, men han var for dyr. Nu har muligheden så igen budt sig, og derfor har vi valgt at slå til, forklarer Steinlein.

19-årige Olsson har været i Arsenal siden 2011. Først på klubbens akademi og det seneste år som professionel seniorspiller.

Svenskeren er noteret for én førsteholdskamp for den berømte engelske klub. Han kom på banen i en kamp mod West Bromwich i "den lille" pokalturnering, Capitol One Cup, sidste efterår.

- Kristoffer er en fodboldklog spiller, som vi ser et stort potentiale i. Han er en central midtbanespiller med gode lederegenskaber, siger Claus Steinlein.

Kristoffer Olsson er i øjeblikket samlet med det svenske ungdomslandshold og tiltræder i Herning efter landsholdspausen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip