FC Midtjylland må undvære kaptajnen i seks uger

En skanning mandag har vist et delvist overrevet ledbånd, som koster FC Midtjylland-kaptajn Kristian Bach Bak en pause på seks uger.

Den midtjyske profil måtte bæres fra banen, efter han i fredagens superligakamp mod FC København blev nedlagt af FCK-keeper Stephan Andersen.

FCM fik straffespark i situationen og vandt kampen 2-1, men nærkampen med FCK-målmanden blev dyr for Bach Bak.

- Selve meldingen kunne have været værre. Jeg er lettet over, at det ikke er korsbåndet, siger Kristian Bach Bak til FCM's hjemmeside.

De seks ugers pause betyder, at midtjyderne må undvære kaptajnen i de to afgørende playoff-kampe mod Panathinaikos, hvor der spilles om en billet til Europa League-gruppespillet. Den første af de kampe spilles på torsdag.

- Det er rigtig træls at misse de to kampe mod Panathinaikos. Det er nogle store oplevelser, der venter, og to vigtige kampe, som jeg gerne ville have været med i, siger han.

Han har dog stor tiltro til, at holdkammeraterne kan levere varen alligevel.

- Jeg ville være mere nervøs, hvis det var for to år siden. Der er så mange om buddet, så jeg er tryg ved, at vi nok skal klare den. Men for min egen regning er jeg træt af ikke at være med, for det er nogle store kampe mod Panathinaikos, siger Kristian Bach Bak.

/ritzau/

 

Dagens Gossip