FC Midtjylland-stjerne: Jeg måtte knibe mig i armen

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for FC Midtjyllands Pione Sisto, da han torsdag aften løb på banen mod et af verdens bedste klubhold Manchester United i 16.-delsfinalen i Europa League.

Og ikke nok med, at den 21-årige midtbanespiller scorede mod sine idoler, så vandt FC Midtjylland også kampen 2-1.

- Jeg har det rigtig godt. Det er fedt det her. Det er ikke noget, der sker så tit, at man vinder over Manchester United, så det handler om at nyde det.

- Jeg har knebet mig selv i armen flere gange. Jeg kan ikke helt forstå det endnu, siger Sisto.

FC Midtjylland sad på spillet det meste af kampen, men alligevel var det Manchester United, der først lykkedes med at score. Kort før halvleg udlignede Sisto med et drømmemål.

- Jeg tænkte ikke så meget over det. Jeg sparkede bare, og så røg den ind. Det var fedt, siger han.

I anden halvleg fortsatte FC Midtjylland de gode takter og med et kvarter igen scorede indskiftede Paul Onuachu til slutresultatet 2-1.

- Vi stod rigtig godt som hold, og vi troede på det. Og så var vi kyniske. Vi vidste godt, at de ville undervurdere os, og det udnyttede vi, siger Sisto.

Nu venter returopgøret på Old Trafford, hvor FC Midtjylland har gode kort på hånden til at smide Manchester United ud af Europa League og selv avancere til ottendedelsfinalen.

- De har fået et udebanemål, hvilket gør det sværere. Men jeg synes, mulighederne er gode. Alt er åbent, men jeg tror, det bliver en rigtig svær kamp på Old Trafford, siger Sisto.

Returkampen spilles torsdag den 25. februar på Old Trafford i Manchester.

/ritzau/

 

Dagens Gossip