FC Midtjylland-træner: Vi skal møde verdens bedste

FC Midtjyllands håndboldkvinder spillede sig søndag frem til Final4, men her får det danske mesterhold sin sag for i Champions League-semifinalen. Her venter nemlig ungarske Györi, der regnes som turneringens favorit.

FCM’s træner, Helle Thomsen, har svært ved at se, hvordan holdet skal spille sig frem til finalen.

- Når man siger Györi, snakker man verdens bedste klubhold. Så jeg vil sige, at de skal spille langt under deres normale standard, og vi skal spille op til vores allerbedste for, at vi kan drille dem, Men de må kun spille med syv mand.

- Men der er længe til, og vi skal se, om vi har alle mand klar. Men Györi er holdet, alle tror vinder Champions League, siger Helle Thomsen.

Hun mener, at modstanderen adskiller sig positivt i forhold til andre storhold.

- De har samlet nogle af verdens bedste spillere på samme hold, og i forhold til andre, der har samlet nogle af verdens bedste, formår deres træner og spil at få de individuelle spillere til at fungere i et holdspil også.

Til trods for den store respekt drømmer holdet dog om at begå den store overraskelse.

- Vi vil ikke bare tage det som en oplevelse. Vi vil se, om vi kan drille dem, vi skal spille mod. Men vi vil også have lov til at nyde hvert eneste minut dernede. Det er en kæmpe præstation af os ikke bare i år, men også sidste år, da vi blev dansk mester.

- Det er det øverste, vi kan være med til, men når man står der, vil man gerne mere, men opgaven, vi står over for, er meget vanskelig, siger Helle Thomsen.

Final4 spilles i weekenden den 3. og 4. maj i Budapest.

/ritzau/

 

Dagens Gossip