FC Midtjylland-træner: Vi tabte til os selv

Superligaens førerhold FC Midtjylland fik ingen point med hjem fra søndagens besøg på Farum Park, da FC Nordsjælland via scoringer af Uffe Bech og Kasper Lorentzen sørgede for 2-1 til hjemmeholdet.

FCM-træner Glen Riddersholm ærgrer sig over sit eget holds præstation.

- Jeg står med følelsen af, at vi tabte til os selv i dag, mere end vi tabte til FC Nordsjælland. Selv på en dag, hvor vi var langt fra vores topniveau, kreerede vi rigeligt med chancer og muligheder til at få point med, siger Riddersholm og fortsætter:

- FCN havde som forventet en vis dominans på bolden, men de var ikke farligere end, at Jakob Haugaard (FCM-keeper, red) havde en stille dag op kontoret. Derfor er vi også ekstra ærgerlige nu.

- Individuelt præsterede vi på et meget lavt niveau i dag. Ikke kun omkring scoringerne, men også omkring de forventninger vi skal have til os selv i forhold til førsteberøringer og simple pasninger.

- Vi er selv med til at sørge for, at FCN's kanter fik bedre fat i anden halvleg. Vi lukkede dem godt ned i første halvleg, men mistede bolden for let efter pausen, og så blev deres kanter isoleret i omstillingsspillet. Vi havde selv indflydelse på, at vi blev så spredte, siger Glen Riddersholm.

Især FCN's kanter Joshua John og Uffe Bech drev i perioder gæk med FCM-defensiven og gæsternes unge backer. Riddersholm vil dog ikke skyde skylden den unge duo.

- Jeg synes, duellerne er meget lige. Jeg er meget tilfreds med Andre Rømer og Jesper Lauridsen, der er to unge spillere med ikke særligt mange kampe på bagen. De stod distancen over for to meget dygtige spillere og gjorde de ting, vi havde aftalt.

FC Midtjylland fører fortsat an i Superligaen med to point ned til Randers FC og FC Nordsjælland i tabellen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip