FC Nordsjælland-helt vil være kampafgørende

admin

|

19/07/2014

Dagens topnyheder

Uffe Bech meldte inden superligasæsonens start ud, at han vil være mere afgørende for FC Nordsjælland. I fredagens premiere mod FC Vestsjælland viste han så, at der er handling bag ordene.

Bech tog sagen i egen hånd da FC Nordsjælland var nede 1-2. I anden halvleg fuldendte han først et flot opspil med målet til 2-2, og kort før tid følte han så bolden i netmaskerne fra kanten af feltet og sikrede dermed en 3-2-sejr.

- Det var rigtig dejligt at have et par fødder med i nogle afgørende situationer. Jeg håber på, at jeg kan bygge på i denne sæson, så jeg bliver mere kampafgørende, siger Uffe Bech.

- Det var en god start mod FC Vestsjælland, men der skal mere end én kamp til. Jeg skal køre på, ligesom resten af holdet skal det.

Den lille offensivspiller har været hårdt plaget af skader i sin unge karriere, og han arbejder derfor hårdt på træningsbanen for at holde sig fit.

- Jeg skal fokusere på at holde mig skadesfri, og derfor laver jeg også en masse øvelser med fokus på det i dagligdagen. Det går rigtig godt, og jeg mærker intet til mine gamle skader, siger Bech.

Fra træner Olafur Kristjansson var der også rosende ord til den lille hurtigløber.

- Uffe viste at han er målfarlig. Han viste, at han kan score i det lille felt og han viste, at han kan sparke den ind udefra, siger Kristjansson.

- Han arbejdede godt for holdet, og han var afgørende i vores spil. Han var kampafgørende mod FC Vestsjælland, og det var han også i flere kampe i foråret.

- Han har et ønske om at blive en endnu bedre fodboldspiller, og så må han meget gerne blive ved med at være kampafgørende. Jeg er meget tilfreds med ham.

I sidste sæson spillede Uffe Bech 11 superligakampe og scorede to mål. Samme antal nåede han altså i premieren i denne sæson.

/ritzau/