FC Vestsjælland-boss: Hansen er også træner på søndag

Syv nederlag i de seneste otte kampe, og otte point op til Esbjerg over nedrykningsstregen i Alka Superligaen.

Efter mandagens 1-2-nederlag hjemme til OB er det status for FC Vestsjælland, hvis situation i bunden efterhånden ser mere og mere håbløs ud.

Ofte fører dårlige stimer som FC Vestsjællands til trænerfyring, men Slagelse-mandskabet skrider ikke til den handling her og nu.

- Michael Hansen er også træner i morgen. Og det er han også på søndag mod FC Nordsjælland.

- Vi er alle sammen under lup og under pres. Det er spillerne, det er trænerne og det er jeg. Og vi har vel alle sammen opbakning, indtil vi ikke har det mere, siger sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen.

FC Vestsjælland skal ifølge "Gaxe" rykke endnu tættere sammen og kæmpe sig ud af de store problemer.

- I nuet efter tre nederlag i foråret, og med otte point op til Esbjerg, handler det for mig mest om at levere varen. Skabe nogle succeser ved at vinde nogle fodboldkampe. At kigge på tabellen nu, synes jeg er en kende useriøst, siger sportsdirektøren.

- Vi må stå ryg mod ryg. Der kommer ikke nogen og hjælper os. Det er os selv, der skal klare det her.

Træner Michael Hansen erkender, at situationen er kritisk i Slagelse-klubben.

- Vi tabte et stort slag. Krigen er ikke helt ovre endnu, og nogle gange skal der vanvittige situationer til, før det bliver vendt, siger Michael Hansen.

- Men der er stadig 13 kampe tilbage, og hvis ikke vi skulle tro på det, hvem skulle så? Jeg er sådan set ligeglad med, om omverdenen tror på det, det vigtigste er, at jeg selv, spillerne og klubben tror på det.

Spørgsmål: Føler du dig fyringstruet?

- Nej, det gør jeg ikke. De tanker lader jeg andre om. Mine tanker er på, hvad der skal til i de sidste 13 kampe, så vi kan slås om overlevelse.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip