FC Vestsjælland-chef: Spild af tid at kigge på tabellen

For fjerde gang i foråret gik FC Vestsjælland fra banen uden point, da fodboldklubben søndag eftermiddag tabte 0-2 ude til FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Dermed er der stadig otte point op til nedrykningsstregen, og status de seneste ni kampe viser, at FC Vestsjælland i den periode blot har hentet ét point. Det koster dog ikke træner Michael Hansen jobbet.

- Vi har tiltro til Michael Hansen. Den tiltro har vi ud fra det daglige arbejde, og ud fra den måde vi jagter sejre og point, siger sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen.

- Men vi trænger til en succesoplevelse og en sejr. At begynde at kigge på tabeller og snakke om otte eller 11 point op, det er spild af tid. Nu skal vi jage den sejr.

Sportsdirektøren understreger endnu en gang, at der ikke hentes hjælp ind udefra.

- Spillerne, trænerteamet og jeg er under maksimalt pres. Men vi står sammen om det her. Det er os, der skal redde det her. Der kommer ikke en med en tryllestav flyvende, siger "Gaxe".

Træner Michael Hansen føler også selv, at han kan vende den dårlige stime for FC Vestsjælland, men han kigger ikke længere på stillingen.

- Hvis vi tager tabellen, og kigger på pladserne over stregen, begynder vi at skulle kigge alt for langt frem. Det har vi ikke fokus på. Vi har fokus på, at vi skal præstere mod Brøndby på søndag, siger Hansen.

- Vi kan ikke begynde at snakke om redning lige nu, vi kan kun snakke om at få vendt den dårlige stime, og så få vores første forårspoint.

Målet for FC Vestsjælland er stadig klart. Efter sidste spillerunde skal holdet være mindst nummer 10.

- Det overordnede mål er redning, men vi bliver nødt til at dele det ud i delmål. Og derfor er det første delmål, at vi skal have vendt stimen og have point, siger Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip