FC Vestsjælland henter ung ivorianer til forsvaret

FC Vestsjælland, der har fået en god start på Superligaen, har tilført truppen en ny udenlandsk spiller.

Tirsdag meddeler Slagelse-klubben, at den har skrevet en treårig kontrakt med den 18-årige forsvarsspiller Youbou Jean Noel Thome fra Elfenbenskysten.

Han har en fortid som anfører for landets U17-landshold. I det seneste år har han optrådt for Kruoja i den bedste litauiske liga.

Både under FC Vestsjællands nye træner, Michael Hansen, og den tidligere Ove Pedersen har Thome været til prøvetræning i den danske klub.

Ved det seneste ophold og særligt i mandagens reserveholdskamp mod Lyngby overbeviste han om, at han er værd at satse på i fremtiden.

- Han er et lille pragteksemplar af en fodboldspiller. Uddannet på fodboldakademiet i Qatar over en fireårig periode. Venstrebenet, hurtigt tænkende, og ganske alsidig, siger FC Vestsjællands direktør, Gert Hansen, til klubbens hjemmeside og uddyber.

- Han kan sagtens omskoles til en glimrende defensiv midtbane, og så er han jo hentet som udviklings- og garderingsspiller. Med den rette udvikling her kan han på sigt eventuelt også gå hen at blive et salgsobjekt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip