FC Vestsjælland-keeper: Kan ikke se os selv i øjnene

FC Vestsjælland hentede i sidste uge sæsonens første sejr på fremmed græs, da Silkeborg blev slået med 2-1.

Slagelse-mandskabet kunne dog ikke følge op på sejren lørdag aften, hvor Esbjerg var på besøg. Her haltede FCV kampen igennem efter gæsterne, og endte med at tabe med 1-4.

- At tabe 1-4 på hjemmebane er aldrig sjovt, og der er nok ikke én på holdet, der kan se sig selv i øjnene, siger målmand Thomas Mikkelsen.

Træner Michael Hansen havde igen valgt den 4-4-2-formation, der gav sejren i Silkeborg, men da Esbjerg kom i front, knækkede filmen.

- Efter en fin første halv time var det et mål efter en dødbold, der åbnede kampen. Og så må vi erkende, at når det ikke var os, der scorede, så mødte vi et hold, der var bedre end os, siger træner Michael Hansen.

- Endda meget bedre, som resultatet viser. Vi åbnede op, og det betød, at de kom til at spille og løbe omkring os.

Det er kun 14 dage siden, at FC Vestsjælland blev tævet 0-5 i Brøndby, og lørdagens kamp mindede på mange måder om det opgør.

- Det var ikke en sjov oplevelse, især ikke på vores egen hjemmebane, siger Hansen.

Anfører Henrik Madsen har svært ved at sætte fingeren på en enkelt ting, der ikke fungerede.

- Det var desværre mange ting. Vi havde ingen flow i spillet, vores boldberøringer var dårlige og vi løb ikke uden bold. Derfor kom vi heller ikke frem til ret mange chancer, siger Madsen.

- Planen var at stå kompakt, så det var en streg i regningen at komme bagud 0-2 ved pausen. Det tvang os til at komme længere frem, og vi var i pausen enige om, at der skulle ske noget.

- Vi havde troen på, at vi kunne komme tilbage, men kampen var jo reelt tabt efter første halvleg, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip