FC Vestsjælland: Randers er som et såret dyr

Det var en forløsning for FC Vestsjælland, da dommeren fløjtede fodboldkampen i Odense af i tirsdags, og Slagelse-holdet havde fået en tiltrængt succesoplevelse med 2-1-sejren over OB.

Det var den første sejr i foråret for FC Vestsjælland, som er placeret under nedrykningsstregen med syv point op til netop OB. Der resterer 10 spillerunder.

Lørdag venter Alka Superligaens nummer tre, Randers FC, og det bliver en endnu sværere opgave, vurderer FC Vestsjællands assistenttræner Tommy Møller Nielsen.

- Randers har med garanti ikke været tilfreds med foråret, så det er lidt et såret dyr, vi skal op imod, og der er dét ved sådanne, at de kan finde på at bide fra sig, siger Tommy Møller Nielsen til klubbens hjemmeside.

Randers vandt årets første ligakamp ude mod FC Nordsjælland, men har siden spillet fem kampe uden at vinde.

Og Randers røg også ud af DBU Pokalen. Alligevel lyder der ros til Randers-træner Colin Todd fra Tommy Møller Nielsen.

- Colin Todd er en hamrende dygtig coach, og han har virkeligt fået klubben og holdet sat på skinner.

- De spiller simpelt, fysisk stærkt, velorganiseret, typisk 4-4-2 med britisk forbillede, og deres fans er - også som i England - et meget tændt publikum, der jubler over fight og vundne tacklinger.

- Og det er på et rigtigt fint, intimt stadion, hvor man nærmest fornemmer dem i nakken. Det er et utroligt vanskeligt sted at spille, men en bragende flot kulisse, og det er altid sjovt at spille sådanne steder, siger han.

Efter fredagens afsluttende træning, har FC Vestsjællands trænerteam udtaget en bruttotrup, hvor Eggert Jónsson er tilbage efter afsonet karantæne, og hvor Anders Randrup, der blev skadet sidste år i Randers, figurerer.

- Vi fik selv en utroligt tiltrængt succesoplevelse og ikke mindst to angriberkasser fra åbent spil, og samarbejdet i front blomstrer.

- Derfor skal vi forsøge at holde fast i alle de ting, vi gjorde rigtigt i den kamp og gøre det rigtige, når vi selv er på bolden. Hvis vi formår det, ligger netop Randers' stil godt til os, mener assistenttræneren.

Kampen mellem Randers og FC Vestsjælland spilles lørdag klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip