FC Vestsjælland-træner: Brændte chancer kostede point

22/03/2015 21:10

admin

Nyheder

Mest læste i dag

14 afslutninger blev det til for FC Vestsjælland mod Brøndby. En del af chancerne var store, men enten stod Brøndby-keeper Lukas Hradecky i vejen, eller også blev chancerne sendt over eller forbi mål.

Det blev derfor til endnu et nederlag for det hårdt prøvede Slagelse-mandskab, der er næstsidst i Alka Superligaen.

- Det kostede virkelig point, at vi brændte vores chancer. Lige nu kan man ikke bruge det til ret meget, fordi vi tabte, men den selvtillid, vi spillede med, kan vi tage med, siger FC Vestsjællands træner Michael Hansen.

- Den selvtillid kostede os måske endda Brøndbys mål. Der er en forskel på at spille med selvtillid, og så at spille naivt eller dumt, som vi gjorde i den situation, hvor Brøndby scorede.

- Men vi viste, at vi faktisk er et fodboldhold, der kan kreere chancer i det åbne spil. Det har jeg virkelig savnet at se. Men fodbold handler om mål. Vi kan spille nok så fint, men når vi ikke scorer, koster det dyrt.

Kantspilleren Marc Dal Hende erkender, at det siger meget om FC Vestsjællands situation, at kampen mod Brøndby blev tabt med 0-1.

- Det var et bundholds lod. Vi var der i dag, og vi spillede en god gang fodbold. Men vi manglede lige slutproduktet, så vi står igen tilbage med et nederlag, siger Marc Dal Hende.

- Vi havde chancerne til at komme på 1-0 og 2-0 i første halvleg. I anden halvleg kom Brøndby bedre med og kunne stå lidt længere tilbage qua deres scoring. Vi spillede en flot kamp, så det er bittert igen at tabe.

Der er nu landskampspause i Superligaen, så Michael Hansen har 14 dage til at arbejde frem mod næste opgør.

- Jeg synes, det er godt, at pausen kommer nu. Vi trænger til at få et fysisk løft, og vi trænger til at få et mentalt løft, siger Hansen.

- Med den præstation, vi leverede mod Brøndby, fik jeg en klar indikation af, at den retning, vi har sat, er den rigtige. Her tænker jeg på både defensiven, offensiven og det høje pres, som for første gang i foråret fungerede.

FC Vestsjælland er 10 point efter OB lige over stregen. Netop fynboerne gæster FC Vestsjælland i næste spillerunde.

/ritzau/