FC Vestsjælland-træner er utilfreds med pointhøst

FC Vestsjælland har i de første tre runder af sæsonen været foran med 2-0 i deres respektive kampe. Kun en gang har det givet en sejr, i premieren mod FC Nordsjælland tabte man 2-3, mens det lørdag blev 2-2 mod FC København.

- Jeg er tilfreds med, at vi fik sat vores aftryk på kampen, og jeg er også tilfreds med de chancer, vi skabte, siger træner Michael Hansen.

- Men jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med, at vi i tre kampe i træk fører med 2-0, men kun står med fire point. Jeg synes, vi prøvede at bygge på i de sidste 15-20 minutter mod FC København, og vi skabte også nogle chancer.

- Der er mange ting, jeg godt kan være tilfreds med, men i sidste ende er vi her for at hente point. Og dem har vi kun fire af, hvilket irriterer mig.

Forsvarsspilleren Oliver Lund, der gik straffesparket i den situation, hvor FCK udlignede til 2-2, er som sin træner ærgerlig over resultatet.

- Inden kampen havde vi nok gerne solgt den for et point, men som kampen udvikler sig, kan vi godt tillade os at stå med en bitter smag i munden, siger Oliver Lund.

- Deres to mål er tilfældigheder. Ved det første buldrer tre af deres spillere ind i vores målmand Thomas Mikkelsen, og den anden var et straffespark, jeg nok lige skal se igen.

- Jeg synes godt nok, at Nicolai Jørgensen søgte den meget. Man kan sige, at jeg gav dommeren mulighed for at at fløjte, og jeg skulle måske bare have dækket bolden af, siger han.

Thiago Pinto Borges havde efter udligningen chancen for at sikre FC Vestsjælland alle tre point, men han brændte på det skammeligste.

- Jeg forsøgte at ramme den, mens den var i luften, men målmanden tog den flot. I anden omgang kom han så flyvende ud foran mig og viftede den væk. Den chance ærgrer mig virkelig, jeg må ikke brænde sådan nogle, siger brasilianeren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip