FC Vestsjælland-træner: Kun point gør os bedre

FC Vestsjælland er som forvandlet under Michael Hansen, der i sommerpausen har fået cheftræneransvaret. Sidste sæsons assistenttræner har haft fokus på offensiven, og det har kunnet ses.

I første spillerunde tabte Slagelse-mandskabet godt nok 2-3 ude til FC Nordsjælland, men i fredagens hjemmekamp mod OB blev det til en fuldt fortjent 3-1-sejr.

- Det, der glæder mig mest, er, at vi havde flest minutter, hvor kampen formede sig på vores præmisser. Defensivt virkede vi i kontrol i stort set hele kampen, og offensivt var der store fremskridt.

- Alt i alt var der en større udvikling at se i vores spil. Men det vigtigste var at få de tre point, for når man snakker om proces eller om et systemskifte, så er det kun point, som skubber processen i den rigtige retning.

- Nederlaget i første kamp drænede os, selvom vi lærte meget af kampen. Det er jo ikke alle nuancer, man kan nå på træningsbanen, men vi tager store skridt i den rigtige retning, siger Michael Hansen.

Ifølge træneren har fodbold-Danmark nu set både FC Vestsjællands bund- og topniveau.

- Vi har måske set toppen og bunden lige nu for os. Nu skal vi så finde et leje, hvor vi hæver bundniveauet, og forhåbentlig finder topniveauet noget oftere.

Nederlaget i premieren mod FC Nordsjælland, hvor FC Vestsjælland endda var foran 2-0, har fyldt meget i ugen op til mødet med OB.

- Det har krævet arbejde, allerede fra morgenen efter nederlaget. Men vi har alle sammen taget noget til os, og vi har alle sammen lært noget.

- Da OB reducerede til 1-3 var afstanden selvfølgelig et mål større end sidst, men vi havde fået arbejdet nogle korte processer ind, så vi vidste, hvad der skulle gøres, når der kom lidt modgang, forklarer Michael Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip