FC Vestsjælland-træner: Mål i overtiden gør ondt

Det lignede længe, at FC Vestsjælland ville få et enkelt point med hjem fra Randers, men en scoring i overtiden betød, at Randers FC vandt 1-0.

- Det gør meget ondt, fordi målet faldt så langt inde i overtiden, og der ikke var optræk til noget farligt inden da.

- Jeg må være ærlig og sige, at der ikke er noget positivt at tage med fra den her kamp, siger FC Vestsjællands træner Michael Hansen.

FC Vestsjælland spillede sæsonens dårligste kamp, hvor holdet havde meget svært ved at holde fast i bolden og få spillet til at flyde.

- Randers var gode til at slå vores spil i stykker, og vi formåede slet ikke at få ro på spillet. Vi kunne knap nok slå mere end to-tre afleveringer, før vi havde mistet den. Det var ikke godt nok, siger Anders Due.

FC Vestsjællands målmand Thomas Mikkelsen var ærgerlig efter kampen og skuffet over, at det ikke lykkedes at holde buret rent.

- Vi vidste godt, at der ville komme nogle tilfældigheder, når modstanderne slår mange indlæg ind i boksen, og det skete også til sidst.

- Det var et godt mål, Mikael Ishak scorede. Han tog bolden godt med, vendte sig hurtigt og sparkede den godt ind. Vi var måske lidt ukoncentrerede, og vi burde kunne afværge sådan en mulighed, siger Mikkelsen.

FC Vestsjælland har fire point efter Superligaens første fire spillerunder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip