FC Vestsjælland-træner: Udnyttede hvert minut

Skrevet af admin

18/04/2015

Dagens topnyheder

FC Vestsjælland var nede i AaB's sæk efter første halvleg af lørdagens kamp i Alka Superligaen.

Nordjyderne førte 1-0, men FC Vestsjælland fik tidligt i anden halvleg udlignet, og herfra stod der FC Vestsjælland på det hele.

Det nedrykningstruede mandskab pressede og pressede og blev et kvarter før tid belønnet med sejrsmålet til 2-1.

- Jeg var meget utilfreds med de første 20 minutter, hvor vi hang efter. Derefter kom vi lidt i gang, uden at det blev rigtig godt, siger FC Vestsjælland-træner Michael Hansen.

- I pausen bad jeg spillerne udnytte hvert minut, og det gjorde de. Der var kun 45 minutter tilbage, og jeg gad ikke høre på noget om træthed. Alle ved, hvad vi spiller for, så det var dejligt at se, at alle gik ind med den rigtige energi efter pausen.

Anfører Henrik Madsen, der var med i begge FC Vestsjællands scoringer, er imponeret af sine holdkammeraters evne til at kæmpe en sejr hjem.

- Vi startede sådan set godt, men fik et dyk på 20-25 minutter, hvor vi slet ikke fik fat i noget. Vi kom så bedre med mod slutningen af første halvleg, men der var stadig kolossal forskel på første og anden halvleg, siger Madsen.

- Vi vandt alle dueller i anden halvleg og fik sat spillet godt op. Vi har spillet fire kampe på 14 dage, så der var træthed at spore, men drengene gav alt, hvad de havde i sig.

- Da vi hurtigt udlignede, gav det noget ekstra energi, og da vi så begyndte og falde lidt igen energimæssigt kom 2-1-målet, som gav kræfterne til at kæmpe den hjem, siger anføreren.

Kort før tid var sejren ellers ved at glippe for FC Vestsjælland, da bolden dansede på målstregen efter et hjørnespark.

- Vi har snakket om at give heldet den største chance ved at opsøge det. Den chance, de har til allersidst, var jo nok gået ind for en måned siden. Men denne gang blev den ude, lyder det fra Michael Hansen.

FC Vestsjælland har nu kun fem point op til Esbjerg over stregen.

/ritzau/