FC Vestsjælland vejrer morgenluft i bunden

FC Vestsjælland var for et par uger siden nærmest begravet i Alka Superligaen. Der var et tocifret antal point op til nedrykningsstregen, men siden er vinden begyndt at blæse Slagelse-klubbens vej.

FC Vestsjælland har hentet syv point i de seneste tre kampe, og nu er der kun fem point op til Esbjerg over stregen.

- Vi har noget momentum, som vi skal se, om vi kan få til at række resten af sæsonen. Der er stadig et godt stykke op, og vi er vel stadig favoritter til at rykke ned, siger Anders Kure, der blev matchvinder lørdag i en 2-1-sejr over AaB.

- Men vi har ikke kigget så meget på tabellen det sidste stykke tid. Vi har fokuseret på, hvad vi selv kan gøre bedre, så vi fortsætter med at se bort fra tabellen.

Træner Michael Hansen glæder sig over FC Vestsjællands stærke stime, men han opfordrer spillerne til at holde snuden i sporet.

- Vi kan kun kigge lige nu og her. Der er så mange ting, der skal lykkes for os, hvis vi skal have succes de kommende par måneder. Vi har stadig langt op, siger Michael Hansen.

- Vi er glade lige nu, og det skal alle have lov til at være, men vi skal også minde hinanden om, hvad der skal leveres resten af sæsonen, hvis der overhovedet skal være en chance.

Backen Michael Lumb, der er vendt tilbage efter 10 måneder på skadeslisten, tror på, at FCV kan levere en stærk afslutning og dermed redde livet i landets bedste række.

- Der er en stor tro på, at det her kan lade sig gøre nu. Vi har hentet syv point i tre kampe, og har vundet første pokalsemifinale, så vi sprudler af selvtillid, siger Lumb.

/ritzau/

 

Dagens Gossip