FCK-anfører før Galatasaray: Vi har mere overskud

Der bliver måske lidt flere smil end tidligere, når FC Københavns spillere i aften løber på banen i Parken til Champions League-kampen mod tyrkiske Galatasaray.

Efter at have overvundet en elendig indledning på Superligaen har FCK-spillerne mere overskud til at nyde, at klubben efter tre års fravær igen er med i Champions League.

Det vurderer anfører Lars Jacobsen.

- Omkring de første Champions League-kampe kæmpede vi rigtig meget i Superligaen og lå dårligt til.

- Der var det nærmest sådan, at man ikke en gang kunne overskue det og nyde de her kampe, fordi man vidste, at der fire dage senere kom en knald-eller-fald kamp i Superligaen.

- Dér kan man sige, at vi har fået lidt mere luft, selvom vi gerne vil højere op i tabellen. Men rent mentalt er der mere overskud lige nu, siger Lars Jacobsen.

FCK er inde i en god periode i Superligaen, hvor klubben måtte vente til syvende spillerunde med at hente den første sejr.

Nu har de regerende mestre kæmpet sig op på fjerdepladsen og har skåret forspringet til førende FC Midtjylland ned til syv point.

FCK tabte for knapt to uger siden 1-3 ude til Galatasaray på udebane i Champions Leagues gruppe B.

En elendig første halvleg blev dyr for danskerne, og det skal ikke gentage sig.

- Hvis de kommer stormende fra start, som de sikkert gør, fordi de havde succes med det i den første kamp, så skal vi kunne modstå det. Rent defensivt tror jeg på, at vi kan det.

- Men når vi vinder bolden, så skal vi være bedre. Der var vi lidt for paniske dernede. Hvis vi kan spille os ud af deres første pres, så er der gode muligheder, siger Lars Jacobsen.

FCK er sidst i gruppe B med et point efter tre kampe.

Galatasaray har fire point på andenpladsen.

Real Madrid topper gruppen med ni point, mens Juventus har to point på tredjepladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip