FCK-anfører havde foretrukket tjekkisk modstand

FC København skal forbi cypriotiske Apoel FC for at komme i Champions League-gruppespillet.

Ifølge anfører Thomas Delaney er det ikke en helt optimal lodtrækning, men han ser alligevel muligheder.

- Jeg så egentlig mange af holdene som lige. Jeg havde måske foretrukket Viktoria Plzen (fra Tjekkiet, red.), og måske havde jeg også foretrukket at starte ude. Men jeg tror, vi har muligheder.

- Jeg så Apoels kamp mod Rosenborg, og der var resultatet ikke helt retvisende. Så der kan vi godt gøre noget, tror jeg. Vi skal have et godt resultat med hjemmefra, for det er ikke det nemmeste sted at spille, siger Thomas Delaney.

Apoel har tidligere slået FC København, AaB og FC Midtjylland ud af Champions League-kvalifikationen, men anføreren tror, at FCK står godt til Apoel efter en god start på sæsonen.

- Jeg er positivt overrasket over den start, vi har fået. Mod Astra tegnede det godt, så vi har muligheder, men det er ikke nogen nem kamp. Vi skal være klar over, at cyprioterne er bedre end Astra og har spillet mange europæiske gruppespil de sidste år.

Forsvarsspiller Mathias Zanka Jørgensen vil have hævn over Apoel efter nederlaget i 2009.

- Vi ved, at det bliver en hård kamp dernede i returkampen, hvor de har en stærk hjemmebane, men omvendt har vi revanche til gode, så det går vi efter, siger han til fck.dk.

FC København slog onsdag rumænske Astra Giurgiu ud med samlet 4-1.

/ritzau/

 

Dagens Gossip