FCK-anfører om at tabe til Hobro: Surrealistisk

FC København tabte søndag hjemme i Telia Parken med hele 0-3 til oprykkerne fra Hobro. FCK-anfører Thomas Delaney har svært ved at sætte ord på, hvad der gik gennem hovedet på ham, efterhånden som sekunderne løb ud.

- Det var en surrealistisk oplevelse. Vi var bagud, en mand i undertal. Et eller andet sted løber man og håber, at det er ovre, siger Thomas Delaney.

- I første halvleg havde vi kontrol. I anden halvleg faldt vi sammen, siger FCK-anføreren.

Hobro tog føringen efter seks minutter, da 168 centimeter høje Quincy Antipas kom højest i feltet og headede et indlæg i nettet.

- Jeg skal ikke sige, at det ikke var min skyld, for det var også min skyld. Men vi stod helt forkert ved det indlæg. Det er derfor, der var det hul, han kunne løbe ind i, siger Mathias "Zanka" Jørgensen, som blev udvist 10 minutter før slutfløjt.

Angriberen Steve De Ridder mener ikke, at FCK undervurderede de deltidsprofessionelle oprykkere.

- Nej, selvfølgelig ikke. Vi er professionelle og fokuserer op til hver kamp. Men det er pinligt. Vi spillede hjemme og tabte 0-3, siger De Ridder.

Træner Ståle Solbakken er arrig over indsatsen i den sidste halve time af kampen.

- Især i sidste del af første halvleg havde vi nogle kæmpe chancer. I anden halvleg ramte vi stolpen, og de reddede på stregen. Så det er ikke det, siger Solbakken.

- Det, der generer mig voldsomt, det er den sidste halve time. Efter 0-2 virkede det ikke som om, at vi havde hverken evnerne eller kræfterne eller hovedet til at komme tilbage. Det var pinligt.

Nicolai Jørgensen kunne ikke se mange lyspunkter efter kampen.

- Vi må reflektere over det i morgen. Lige nu ville det være dumt at prøve at konstatere, hvad der gik galt, for det var næsten alt, siger offensivprofilen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip