FCK-anfører: Vi er skuffede over et point

FC København spillede lørdag eftermiddag uafgjort 1-1 mod Sønderjyske, da københavnerne besøgte Sydbank Park i Haderslev.

Efter kampen var der skuffelse i FCK-lejren over, at holdet kun fik et point ud af anstrengelserne.

FCK-anfører Thomas Delaney var efter kampen en skuffet mand og var ligeglad med, at løverne havde spillet en kamp med flere gode perioder.

- Vi er skuffede, ingen tvivl om det. Lige nu er det lidt ligegyldigt, at vi spillede en god første halvleg, når vi kun fik et point, siger Thomas Delaney.

Holdkammeraten og offensivprofilen Nicolai Jørgensen var på linje med sin anfører, og mente ikke, at det havde været ufortjent, hvis FCK havde vundet kampen.

- Vi er ikke tilfredse, og rent chancemæssigt kunne vi godt have vundet kampen. Omvendt er et point på udebane aldrig katastrofalt, men som sagt kunne vi sagtens have taget alle tre point, siger Nicolai Jørgensen.

FCK-manager Ståle Solbakken var heller ikke tilfreds med pointudbyttet. Den spillemæssige præstation var dog overordnet tilfredsstillende.

- Præstationen var god, indtil vi udlignede, hvorefter vi faldt i niveau, og det blev til en meget urolig kamp. Den første time var dog fin, hvor vi spillemæssigt var gode, siger Ståle Solbakken.

FCK's næste opgave i Superligaen er hjemme i Telia Parken, hvor Esbjerg kommer på besøg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip