FCK-anfører: Vi kan få en røvfuld mod Juventus

Skrevet af admin

27/11/2013

Dagens topnyheder

FC København giver omkring 20 gange pengene igen for en sejr på udebane over Juventus hos de fleste bookmakere.

Og Juventus vandt sidste år med 4-0 hjemme over FC Nordsjælland, da holdet var i en tilsvarende svær situation i Champions League.

FCK-anfører Lars Jacobsen er klar over risikoen før aftenens kamp mod Juventus, og derfor skal opgaven tackles på den helt rigtige måde.

- Jeg tror, at vi alle sammen er klar over, at vi skal møde et klassehold - et europæisk tophold. Så det kan selvfølgelig ske, at vi taber stort. Men det skal vi jo gøre alt, hvad vi kan for at forhindre.

- Lad mig sige det på denne måde: Vores mål er ikke at tage herfra med et hæderligt nederlag. Det er ikke det, som det drejer sig om.

- Vi har en klar ambition, og det er at skabe et resultat. Vi ved godt, at det bliver mega svært, men det er den indstilling, vi går ind til kampen med.

- Og det skal vi også gøre. For har vi den indstilling, at det er fint, hvis vi kan slippe af sted med et 0-2-nederlag, så får vi først en røvfuld, siger Lars Jacobsen.

FCK kan omvendt også bevare en gylden mulighed for selv at snuppe andenpladsen i gruppen ved at hente point i kampen i Torino og i den sidste gruppekamp mod Real Madrid i Parken.

- Vi skal tage de to sidste kampe enkeltvis - og hver for sig. Og så se, hvor langt det rækker. Det vigtigste er egentlig, at vi lever.

- Den 10. december inde i Parken mod Real Madrid, der lever FC København, uanset hvad der sker mod Juventus. Og det er en meget god fornemmelse at have.

- Havde vi sagt det til gud og hver mand, da kuglerne blev hevet op ad bowlen, så havde de fleste nok grint af os, siger backen.

- Det er en situation, vi har skaffet os selv. Vi har lavet nogle resultater, som andre folk ikke rigtig troede på, at vi kunne.

- Så selvfølgelig skal vi gøre alt for at lave det ultimative resultat, og det vil være at komme videre på en eller anden måde, lyder det fra FCK-anføreren.

/ritzau/