FCK-anfører: Vi kan få en røvfuld mod Juventus

FC København giver omkring 20 gange pengene igen for en sejr på udebane over Juventus hos de fleste bookmakere.

Og Juventus vandt sidste år med 4-0 hjemme over FC Nordsjælland, da holdet var i en tilsvarende svær situation i Champions League.

FCK-anfører Lars Jacobsen er klar over risikoen før aftenens kamp mod Juventus, og derfor skal opgaven tackles på den helt rigtige måde.

- Jeg tror, at vi alle sammen er klar over, at vi skal møde et klassehold - et europæisk tophold. Så det kan selvfølgelig ske, at vi taber stort. Men det skal vi jo gøre alt, hvad vi kan for at forhindre.

- Lad mig sige det på denne måde: Vores mål er ikke at tage herfra med et hæderligt nederlag. Det er ikke det, som det drejer sig om.

- Vi har en klar ambition, og det er at skabe et resultat. Vi ved godt, at det bliver mega svært, men det er den indstilling, vi går ind til kampen med.

- Og det skal vi også gøre. For har vi den indstilling, at det er fint, hvis vi kan slippe af sted med et 0-2-nederlag, så får vi først en røvfuld, siger Lars Jacobsen.

FCK kan omvendt også bevare en gylden mulighed for selv at snuppe andenpladsen i gruppen ved at hente point i kampen i Torino og i den sidste gruppekamp mod Real Madrid i Parken.

- Vi skal tage de to sidste kampe enkeltvis - og hver for sig. Og så se, hvor langt det rækker. Det vigtigste er egentlig, at vi lever.

- Den 10. december inde i Parken mod Real Madrid, der lever FC København, uanset hvad der sker mod Juventus. Og det er en meget god fornemmelse at have.

- Havde vi sagt det til gud og hver mand, da kuglerne blev hevet op ad bowlen, så havde de fleste nok grint af os, siger backen.

- Det er en situation, vi har skaffet os selv. Vi har lavet nogle resultater, som andre folk ikke rigtig troede på, at vi kunne.

- Så selvfølgelig skal vi gøre alt for at lave det ultimative resultat, og det vil være at komme videre på en eller anden måde, lyder det fra FCK-anføreren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip