FCK-back efter sejr: Vi fik en skideballe i pausen

FC København hentede søndag aften tre vigtige point til topstriden i Alka Superligaen, da det på udebane i Haderslev blev til en smal 2-1-sejr over Sønderjyske efter at hovedstadsklubben var nede med 0-1 ved pausen.

Peter Ankersen, der i slutningen af første halvleg begik et straffespark, var efter kampen glad for sejren, der blev grundlagt på to scoringer i anden halvleg.

- Vi fik en skideballe i pausen, og det var med til, at vi fik det vendt. Ståle var lidt efter os, hvor han sagde, at vi ikke udnyttede vores chancer godt nok. Man kunne så se, at vi fra anden halvlegs start ville det mere end Sønderjyske.

- Det er en meget svær bane at spille på. Vi havde flest chancer og mest power i duellerne, så alt i alt synes jeg, det var en fortjent sejr, hvor vi havde overtaget, siger den 25-årige back.

Anfører Thomas Delaney glædede sig over de tre point, og at han og holdet stod imod Sønderjyskes pres for en udligning i slutningen af kampen.

- Vi holdt Sønderjyske nogenlunde fra chancer, selvom de prøvede alt, hvad de kunne til sidst. Jeg synes, vi klarede det ret flot, for når man kun fører med et mål over dem, så kan det hurtigt blive hektisk, siger midtbanespilleren.

Han var desuden glad for, at der blev skabt mange muligheder i offensiven.

- Hvis man ser bort fra de første 15 minutter, så mener jeg, vi spillede en god kamp, og vi skabte meget fremme på banen, siger Thomas Delaney.

Manager Ståle Solbakken roste sit mandskab for en god udebanekamp.

- Bortset fra en lidt sløv start spillede vi en rigtig god udebanekamp, og det var en fornøjelse at se på, siger han.

FC Københavns næste opgave er på hjemmebane i Parken, hvor modstanderen er Randers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip