FCK-back: Vi skal vinde den liga

Skrevet af admin

18/02/2016

Dagens topnyheder

Ludwig Augustinsson har netop taget hul på sit andet år som FC København-spiller.

Og sammenlignet med sidste år står københavnerne endnu stærkere, inden det går løs i den første kamp mod Esbjerg i Superligaen om ti dage, vurderer den svenske back.

- Jeg tror aldrig, holdet har været i så god form, som vi er i nu. Og det er over hele linjen. Det synes jeg også, man kunne se i vores træningskampe i Dubai. I forhold til for et år siden træner vi endnu hårdere.

- Vi er endnu bedre på alle parametre, fordi stammen på holdet har spillet sammen i længere tid nu. Som hold står vi godt sammen. Det ser super godt ud for fremtiden, siger Augustinsson til klubbens hjemmeside.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Det er ved at være tid. Og det bliver et voldsomt spændende forår, hvor vi skal vinde den liga, fastslår han.

FCK's kamp mod Esbjerg spilles søndag 28. februar. Inden da spiller holdet en sidste forberedelseskamp mod norske Rosenborg på søndag.

Augustinsson løfter sløret for, hvad fokus er i den kommende tid inden forårspremieren.

- Det, der skal ske de næste dage, er, at vi skal justere lidt på helheden, så vi kan holde et stabilt og højt niveau i 90 minutter.

- Det skal kampen mod Rosenborg også bruges til. Vi skal være der og finde os selv både defensivt og offensivt, hvor vi skal have lavet nogle mål, siger backen.

I vinterpausen har FCK fået tilført svenskerne Robin Olsen og Erik Johansson samt den unge ivorianer Aboubacar Keita.

- Det går fint med de nye. Alle tager hånd om dem og vil hjælpe dem. Sådan oplevede jeg det også selv for et år siden.

- Det tager naturligvis lidt tid at få dem ind i spillet og vores stil, men jeg synes, det går rigtig fint. Det er gode spillere, vi har fået tilført holdet, mener Augustinsson.

/ritzau/