FCK-boss hjælper Malmö før Juventus-møde

FC Københavns Ståle Solbakken har videregivet al sin viden om Juventus til sin landsmand Åge Hareide, før Hareides klub Malmö FF møder italienerne tirsdag aften.

FC København havde hverken held eller dygtighed til at spille sig hele vejen gennem kvalifikationskampene til Champions League, men det havde Malmö, og Ståle Solbakken har derfor videregivet sin viden til trænerkollega og landsmand Åge Hareide, som tirsdag debuterer som træner i Champions League.

Det fortalte Åge Hareide på mandagens pressemøde.

- Jeg talte med Ståle søndag, og jeg har fået den information og de erfaringer, han fik mod Juventus sidste år. Det var nyttigt, siger Hareide ifølge den svenske avis Aftonbladet.

FC København fik 1-1 hjemme i Parken mod Juventus i den første kamp i gruppespillet i sidste sæson. Til gengæld vandt italienerne 3-1 hjemme mod FC København, og tirsdagens kamp er også i Torino.

Ståle Solbakkens gode råd bød imidlertid ikke på de store overraskelser for Åge Hareide, som i øvrigt tidligere har været træner i Brøndby, og har stået i spidsen for det norske landshold.

Det er tredje år i træk, at Juventus møder et skandinavisk hold i Champions League. For to år siden var modstanderen FC Nordsjælland. Også her klarede danskerne 1-1 hjemme, mens det i Torino blev til et nederlag på 0-4 for Nordsjælland.

Åge Hareide forventes i øvrigt at give Champions League-debut til den danske målmand Robin Olsen i Malmö FF's startopstilling.

/ritzau/

 

Dagens Gossip