FCK-direktør: Det var endnu et mirakel i Parken

Der var stor glæde på direktionsgangen i FC København, da holdet onsdag aften vandt 2-0 samlet over ukrainske FC Dnipro i tredje runde af Champions League-kvalifikationen.

FCK-direktør Anders Hørsholt var meget stolt over præstationen i Telia Parken, som FCK-manager Ståle Solbakken på forhånd havde frygtet.

- Jeg synes, det var forrygende. Det var endnu et mirakel i Parken, og det er vi glade for.

- Det skete med en stor del af spillere af egen avl. Unge københavnere, der viste, hvad de kan. Jeg tror, vi havde seks mand under 23 år. Det var rigtig flot. Så det var en stor aften, siger Hørsholt.

Det var samtidig niende år i træk, at FCK er sikret deltagelse i et europæisk gruppespil, da Europa League venter uanset et eventuelt samlet nederlag i næste kvalifikationsrunde i Champions League.

- Jeg ser det som en udfordring, og vi glæder os til den. Nu tager vi den næste modstander, der kommer. Og så er vi sikret et gruppespil i Europa League i alle tilfælde.

- Det er niende år i streg, at vi gør det, og det er helt unikt for hold på de her kanter. Så vi er glade, uanset hvad der måtte ske i næste runde, siger Hørsholt.

Der er lodtrækning til næste runde i Champions League fredag eftermiddag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip