FCK forstærker sig med slovensk landsholdsspiller

Fodboldklubben FC København har sikret sig truppens første forstærkning med henblik på næste sæson.

Klubben har skrevet kontrakt med den 21-årige slovenske landsholdsspiller Benjamin Verbic, som kommer fra NK Celje i Slovenien.

Det skriver FC København på sin hjemmeside.

- Han har nogle af de kompetencer og egenskaber, vi har søgt til at komplementere truppen. Han er en direkte spiller, der har scoret mange mål og leveret mange assists fra sit udgangspunkt på en af kanterne, siger manager Ståle Solbakken i pressemeddelelsen.

Solbakken siger endvidere om sloveneren, at han er god med begge fødder og konstant søger de farlige positioner på banen.

Ifølge FC København regnes Benjamin Verbic som et af regionens største talenter. Han har spillet 30 ligakampe i denne sæson og scoret 13 mål og desuden lavet ni målgivende afleveringer.

Han er rigtig god med begge fødder og søger hele tiden de farlige positioner, fortæller Ståle Solbakken om den kommende FC København-spiller.

Han har erfaring fra både U21- og A-landsholdet i sit hjemland.

- Hans alder tilsiger selvfølgelig, at han stadig har masser af potentiale, der endnu ikke er indfriet, men vi forventer, at han fra dag et kan gå ind og bidrage til holdet med sine spidskompetencer, siger Ståle Solbakken, der også forventer, at sloveneren socialt passer til holdet.

FC København er for tiden på andenpladsen i Superligaen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip