FCK-forsvarer sur på Brugge-es: Fodbold er for mænd

Club Brugges Nicolas Castillo forsøgte flere gange at "filme" sig til frispark og straffespark, da FC København torsdag spillede 1-1 i Belgien.

Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson havde flere gange fat i den chilenske angriber for at få ham til at stoppe sit skuespil.

- Selvfølgelig blev vi sure på ham. Fodbold er for mig en sport for mænd, og så skal man ikke kaste sig ned. Man skal spille, og er der frispark, så er der frispark, siger Mikael Antonsson.

- Det bliver for meget, hvis man søger at få frispark hele tiden. Det spillede han på, fordi Brugge har flere spillere, der er gode til at skyde frispark, siger svenskeren.

Heldigvis for FCK, så havde Nicolas Castillo ikke held til at snyde kampens dommer.

- Vi er vant til, at der foregår sådan noget på det her niveau. Nogle af angriberne er store og stærke, mens andre falder nemt. Det må man acceptere. Jeg er bare glad for, at vi havde en engelsk dommer, der ikke fløjtede for det, siger Mikael Antonsson.

Svenskeren troede i slutfasen på, at FCK ville trække sig sejrrigt ud af torsdagens opgør, da Daniel Amartey to minutter før tid scorede til 1-0 for FCK. Men i overtiden fik hjemmeholdet udlignet.

- Selvfølgelig kunne vi have været bedre til at trække tiden, men de forsøgte at presse på. De var også dygtige ved målet til 1-1, siger Antonsson, der tror på, at FCK kan slå belgierne i København om to uger.

- Vi er nødt til at vinde hjemme mod dem. Vi er stærke hjemme i Parken, så der føler jeg, at vi har gode muligheder for at vinde, siger han.

Gruppe B toppes af Torino med syv point. Club Brugge har fem point, mens FCK er noteret for fire point efter de tre første spillerunder. Pointløse Helsinki er sidst.

/ritzau/

 

Dagens Gossip