FCK-helt håber at kunne fortsætte stilen på højrekanten

FC København leverede en solid præstation, da Hobro søndag aften blev slået 3-1 i Alka Superligaen.

Løverne var ved pausen foran 1-0, og tidligt i anden halvleg kom man på både 2-0 og 3-0, og så var den kamp lukket.

De to sidste FCK-mål blev sat ind af Kasper Kusk, der blomstrede sammen med Peter Ankersen på højrekanten.

- Det var en god dag for mig, og det var en god dag for holdet. Vi spillede godt og kørte Hobro trætte, så i anden halvleg kom vi noget nemmere frem til chancerne, siger Kusk.

- Jeg vil ønske, at det, vi viste på højrekanten i dag, kan fortsætte, men jeg kan ikke give garantier. Jeg føler dog, at vi begge spillede mere løssluppent, og vi holdt os på ingen måde tilbage.

- Vi fik begge vist nogle af de ting, vi tidligere har vist i Superligaen, så det var en rigtig god dag på kontoret, siger kantspilleren.

Træner Ståle Solbakken roste efter kampen holdet, der måtte ændres kort før kampstart.

- Det var en rigtig flot præstation. Kort før kampen meldte Nicolai Jørgensen afbud med en skade, så vi måtte hurtigt sætte Andreas Cornelius ind, samt ændre Federico Santanders rolle, siger Solbakken.

- Det lykkedes godt, og i første halvleg leverede vi rigtig flot spil og skabte mange chancer. For en gangs skyld skabte vi måske mere fra højre end fra venstre side, men det var rigtig positivt at se.

Peter Ankersen og Kasper Kusk kom begge til FCK i sommerpausen, og de har haft lidt svært ved for alvor at slå til. Men mod Hobro viste Ankersen og Kusk formatet.

- Kasper Kusk har haft både gode og mindre gode perioder. Peter har fået mange chancer, og jeg fortalte ham inden kampen, at han ikke skulle tænke så meget. Han skulle bare slå boldene ind i feltet, siger Solbakken.

Et andet sommerindkøb, angriberen Federico Santander, scorede mod Hobro for første gang i Superligaen.

- Det var meget vigtigt for ham og for al den snak, der har været om hans manglende mål. Jeg håber på, at målet kan forløse noget for ham, siger træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip